šméčko Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Zdravim, pokud nekdo mate tento notes napiste pm a jeste se chci zeptat jestli by mi nekdo nedokazal poradit jak rozbehnout gtaIV na windows 7 x64.. kdyz chci hru spustit vyhodí mi to toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 mě to jede v poho skus na gta iv launcher ne na rockstar games social club pravé tlačítko myši vlastnosti kompatibilita zatrhni spustit v režimu kompatibility pro a vyber xp sp3 a dej dole spustit jako správce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 nefunguje nic ta kompatibilita na to taky nema zadnej vliv a kdyz sem to odinstnul tak pak delala drahoty aj instalacka.. ale novej datac ke IV, gta: episodes from liberty city jde s klidem zadnej problem jen ta ctyrka se nejak mrda ale jinak ostatni taky hlasi ze na sevenech x64 ok.. divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
šméčko
Zdravim, pokud nekdo mate tento notes napiste pm a jeste se chci zeptat jestli by mi nekdo nedokazal poradit jak rozbehnout gtaIV na windows 7 x64.. kdyz chci hru spustit vyhodí mi to toto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.