Mr.Steph Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Zdravím.... Mám problém s crysis na w7 profess. 64bit. Mam sosnutou hru a když ji cracknu crackem z ISO souboru tak to kliknu na ikonu a nic se neděje neví někdo co s tim ?? díky jo a crack dávam do Složky 32bit verze i 64bit a v obouch pripadech to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w810 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 mel sem taky tenhle problem ale na Ultimatech (64bity) (hazelo mi to hlasku ze nejsou k dispozici knihovny)...ale nakonec sem to vyresil prepnutim kompatibility na XP SP2 a melo by ti to jet, ale porad to musim poustet pod 32bitem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 kup si origo , prodam za 200 chces? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Totti105 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Přesně tak u mně to byl stejný problém ale přepnutí na kompatibitu na XP SP2 To vyřešilo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa999 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 mnˇto de ;) win -7 ultimate 64bitůů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.