HAcko Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 tahle otázka mě napadla kdys sem poprve hral drivera (bylo to včera :D )... gta: vcs celý název : Grand theft auto : Vice city stories grafika: na psp dobrá ovladatelnost : jak u čeho u auto větsinou bejva nerealny (asi jako u všeho) , u motorek tky , chuze a jiný pohyb : mohlo to bejt horší , hlavní hrdina sprintuje jak blázen ale aby se při výskoku u zdi zachytil a pak vylezl , to už nezvládne , což je minus obrázek : Driver 76 celý název : Driver 76' grafika : modely vozů jsou o něco lepší než v gta , kolemjdoucí jsou celkem povedení , okolí je už poněkud horší ... , ale o proti gta je na obrazovce i tachometr ovladatelnost : auta opět nereálné (např. jedete 80MpH a zatáčku co má 90° vytočíte jak nic) , chuze běhání bez na dechnutí , ale nejde ani o sprint ani o chuzi , zaměřování je automatické jako u gta obrázek : konečné hodnocení podle mě (1 2 3 4 5 [0,5] ) : gta VCS - 4 Driver 76 - 4 Tyhle hry si vzájemě konkurují , každá má svoje - a + a jaký je váš názor ? :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 hh:D porovnavat drivera a gta, nwn nwm. jinak lepsi je podle me GTA, a nejlepsi GTA LC:) driver byl super na ps1 ale ted na ip a psp? uz mi to moc nesedi, klasika je klasika no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Duben 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 mno u drivera se víc bavim :D je tam aj tuning aut tak se v tom vyžívám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 V driveru je tuning aut? wow asi si to znova stáhnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 jj je hned po zmačknutí X na začátku .. jak se ti oběví mapka tak zmáčky La dostaneš se do garáže ... za většinu misí dostaneš náký auto takže je co tunit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 pro mě vede jasně driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 no tuning jak se to vezme :D 100% lepší gta v driveru je nuda jen jezdit tot vše ale gta více možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tak Driver je závodní hra a GTA arkáda takže se tohle srovnávat nemůže. U Drivera je samozřejmě spíš dbáno na ty auta (tachometr, tuning...) a u GTA se všechno musí brát celkově když se jedná jakoby o Real Life... Jinak určo u mě vede GTA. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 gta je akční... a kde ten driver můžu stáhnout? Nenašel jsem fukční link ulož.to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Tak akční mno... PS: Rada - Když chceš stahovat sežeň si Share účet, na spoceným free Ulož.to není vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 100% nejlepsi GTA VCS vydrží ti delší dobu a je tam daleko více možností než v nějakém nudném driveru btw: czshare profi acount si pořid je to proste best a ani to tolik nestojí tady je funkční odkaz Driver 76 na czshare http://czshare.com/download_files.php?id=168976&code=9b6C&typ=profi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 mno tak já mam ted obě hry na kartě a střídám to jak ponožky :D ... v gta mě zabijou ... vsteky mačkám home :D a u drivera MISSION FAILED :D takže jaksi ... :D mno mam co hrát :D a dyby mě to už nebavilo tak mam ještě nes emulator a hraju mario :D asi 8x dohráno :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 mno tak já mam ted obě hry na kartě a střídám to jak ponožky :D ... v gta mě zabijou ... vsteky mačkám home :D a u drivera MISSION FAILED :D takže jaksi ... :D mno mam co hrát :D a dyby mě to už nebavilo tak mam ještě nes emulator a hraju mario :D asi 8x dohráno :d sorry za OT ale jestli nemáš co hrát a máš nes emulátor tak doporučuju tohle jinak já to mám pod názvem TechnosIceHockey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 sorry za OT ale jestli nemáš co hrát a máš nes emulátor tak doporučuju tohle jinak já to mám pod názvem TechnosIceHockey to jsem taky skousel jednou ale vubec mne to nechytlo je to takova kravina ale je to jenom vec nazoru ja davam tedy přednost realnym hram. btw: hecko co tam s tim delas ze ti to furt pise mission failed nebo ze te furt zabijej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Nebyl by link na TechnosIceHockey? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAcko Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 mno možná to skusim :D ale mam mario bros. , Exitebike nbo jak se to menuje :D , a Contru ... což mrda nejviššího kalibru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Rozhodně GTA. Já osobně nemám rád hry, kde je grafické zpracování okolí tak mizerné jako u Drivera- jednoznačně GTA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.