=Trolik= Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ahoj, hledal jsem nejaky seznam vsude mozne ale marne. Chci se zeptat jake hry jsou na psp v CZ (titulky nebo dabing). Je nekde nejaky seznam, abych vedel co mam stahovat? :cheesygrin: Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Buzz, Fify, NFS Shift a ještě jedna jakási závodní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =Trolik= Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ja narazil jeste na Pursuit Force Extreme Justice CZ, ted jsem nasel link na ten Buzz, tak to jdu zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Doplním ještě: serie fifa,nfs undercover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
=Trolik=
Ahoj, hledal jsem nejaky seznam vsude mozne ale marne. Chci se zeptat jake hry jsou na psp v CZ (titulky nebo dabing). Je nekde nejaky seznam, abych vedel co mam stahovat? :cheesygrin:
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts