Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Láká mě XBOX 360, ale potřebuju vaší radu - vyplatí se vůbec kupovat? Četl jsem o jeho poruchovosti atd. a docela mě to odradilo. A co flash mechaniky? Je těžký? V poli X360 jsem začátečník, ale láká mě na něm ta grafika atd. Prosím o rady. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Xko mam uz pres pul roku a mam asi nejakou divnou verzi(jeste se nepos*alo:)) Jinak u xka je lepsi byt legal, pac kdyz se ti podela po flashi, tak jsi v haji......... Ztratils zaruku a uz ti ho nevezmou.......:( Jinak vrele doporucuju....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 To je taky pravda. No tak jak to tak vypadá, žádná next-gen konzole nepřeje pirátům co? PS3 nejde hacknout, X360 jde, ale s velkým rizikem a Wii jen s čipem, kterej se blbě shání. A u X360 je právě blbý, že ta poruchovost se týká i legál uživatelů... Ach jo, chtěl bych nějakou good next-genovku, ale platit nehorázný prachy za hru, která tě buď omrzí nebo jí dohraješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Láká mě XBOX 360, ale potřebuju vaší radu - vyplatí se vůbec kupovat? Četl jsem o jeho poruchovosti atd. a docela mě to odradilo. A co flash mechaniky? Je těžký? V poli X360 jsem začátečník, ale láká mě na něm ta grafika atd. Prosím o rady. Díky Co se týká herní stránky, je to skvělé. Pokud uvažuješ o next gen konzoli srovnatelné s PS3 a několika exkluzivnimy tituly jako Gears of War, Forza 2, tak se Xbox vyplatí. Zkus se podívat po inzerátech, třeba narazíš na něco slušného, nechceš-li kupovat nový. Flash mechaniky se udělat dá, ale počítej s tím, že jakmile se pálenou hrou připojíš na Xlive, dají ti ban, takže už se tam s tou konkrétní konzolí nepřipojíš ani s originální hrou. Jak je to s flashnutou mechanikou a originální hrou, to nevím. Víte někdo ? O poruchovosti tady najdeš dost témat, zkoukni to a uvidíš. Nevim, taky mám xbox sotva týden, takže nejsem žádný odborník. Ale každopádně když máš zaručák, tak ti vždy v případě poruchy opraví nebo dostaneš nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Co se týká herní stránky, je to skvělé. Pokud uvažuješ o next gen konzoli srovnatelné s PS3 a několika exkluzivnimy tituly jako Gears of War, Forza 2, tak se Xbox vyplatí. Zkus se podívat po inzerátech, třeba narazíš na něco slušného, nechceš-li kupovat nový. Flash mechaniky se udělat dá, ale počítej s tím, že jakmile se pálenou hrou připojíš na Xlive, dají ti ban, takže už se tam s tou konkrétní konzolí nepřipojíš ani s originální hrou. Jak je to s flashnutou mechanikou a originální hrou, to nevím. Víte někdo ? O poruchovosti tady najdeš dost témat, zkoukni to a uvidíš. Nevim, taky mám xbox sotva týden, takže nejsem žádný odborník. Ale každopádně když máš zaručák, tak ti vždy v případě poruchy opraví nebo dostaneš nový. samozřejmě pokud nemám flashnutou mechaniku žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 j presne tak a en chci upzrnit jako spravny ps3jkar ze poruchoost PS3 je jedno procento konozlí a u xka je to celých 33 procent a o tom se ještě spekuluje že prej je to víc takže každá třetí konzole má jakoby poruchu a musí do servisu takže nwm zas nemít od půlroku konzoli na měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 samozřejmě pokud nemám flashnutou mechaniku žejo? Právě....navíc u Xka neexistuje (co já vím) něco na způsob recovery menu, kde bys v případě poruchy mohl přehodit CF z5 na FW...takže takovej začarovanej kruh...jedná z mála slabých stránek xka....+ ta poruchovost..ale netroufnu si odhadovat, kolik kousku ze sta se může pokazit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 a co myslíte o PS3jek? sry že odbočuju-půjdou někdy hacknout? jestli se na ně ale budou vyplácet stahovat hry, když za nějakou dobu bude mít hra okolo 20 GB- Blueray disc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 a co myslíte o PS3jek? sry že odbočuju-půjdou někdy hacknout? jestli se na ně ale budou vyplácet stahovat hry, když za nějakou dobu bude mít hra okolo 20 GB- Blueray disc Určitě to nějak půjde. Navíc tu hru si pak uložíš na HDD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 www.xboxhacked.hu.cz :) má stránka o flashování...sory za reklamu :) ale je k tematu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 j ted sem nad tim tak premejslel vem si koupíš si core pack pak si musíš koupit pametovku nebo hdd a nedej bože si budeš chtít rovnou zahrát tak ještě hru core pack 6666 pametovka 900 hra 1500 kabely k tv 500 seš na 9500 a s touhle konzolí by si měl bejt legal takže si třeba jednou za měsíc koupíš hru a třeba si potom koupíš premium acount na live to sou 2000 seš na pořizovací ceně ps3 štve mě že u xboxu se musíš třást jestli ho zapneš nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Ted me napadlo, neudelal Microsoft nahodou ten Xbox schvalne takovej poruchovej aby ho lidi tak neflashovali??? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ot. a co takhle mit box otevreny a foukat na to ventelatorem.. ring of death je prece o poruseni kontaktu mezi komponenty kvuli horka, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ot. a co takhle mit box otevreny a foukat na to ventelatorem.. ring of death je prece o poruseni kontaktu mezi komponenty kvuli horka, ne? To uz je asi lepsi koupit si ty pridavny vetraky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 To uz je asi lepsi koupit si ty pridavny vetraky:) a daj se někde koupit přídavný větráky? a za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 a daj se někde koupit přídavný větráky? a za kolik?Treba tu :) http://gamehouse.cz/xbox-360/pridavny-ventilator-4389.phpAle vubec nevim, jestli to napaji xko nebo jestli se to musi pichnout samostatne do site...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 To uz je asi lepsi koupit si ty pridavny vetraky:) praveze podle me ty vetraky mi pridou k nicemu.. sou hlasite a moc k vykonu inbox chladicu nepridaji otvory pro prutok vzduchu mi prijdou male.. vzduch se poradne nedostane ven.. takze jak rikam.. moc to nepomuze.. ale kdyz je box otevreny a fouka do nej.. mohlo by sice mit u TV rozebranou krabici asi moc na vzhledu neprida.. ale furt lepsi mit rozebranou krabici nez nefunkcni.. a daj se někde koupit přídavný větráky? a za kolik? clovek nesmi byt liny neco vygooglovat.. Treba tu :) http://gamehouse.cz/xbox-360/pridavny-ventilator-4389.phpAle vubec nevim, jestli to napaji xko nebo jestli se to musi pichnout samostatne do site...... http://www.youtube.com/watch?v=7kXUbeLnP2g ve druhe minute ukazuje intercooler.. a ve treti minute ho i sunda, a pak ukazuje i jeho hlasitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 to R4don: vubec nevim, jak to fuci nebo jakej to ma vykon.... Lepsi rozebrana krabice, nez nic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Mam svoje xko flesnuty tak ze jsem neprisel o zaruku.Pokud chces kontakt na borce co to dela tak maj icq 214601014.Jinak xbox je to nejlepsi na svete a musis to mit 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cejdap Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Ted me napadlo, neudelal Microsoft nahodou ten Xbox schvalne takovej poruchovej aby ho lidi tak neflashovali??? :) taky me to napadlo :lol: pak aby nebyl xbox360 nejprodavanejsi, kdyz ho nekdo flashne pak mu shori a on si koupi novej lol :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Určitě to nějak půjde. Navíc tu hru si pak uložíš na HDD. O to nejde, spíš jde o dobu, za jakou tu hru stáhneš... www.xboxhacked.hu.cz :) má stránka o flashování...sory za reklamu :) ale je k tematu Bude se hodit, díkes za radu Mam svoje xko flesnuty tak ze jsem neprisel o zaruku.Pokud chces kontakt na borce co to dela tak maj icq 214601014.Jinak xbox je to nejlepsi na svete a musis to mit 8) Tak jestli to opravdu funguje tak je to skvely. Ale jak je mozny ze neprijdes o zaruku, kdyz? Treba kdyz to budes davat reklamovat, tak u Microsoftu zjistej ze je to flashly, nebo ne? BTW: mas ty nejaky problemy s chlazenim? Nerad bych si to koupil a nekdy se mi rozsvitil "kruh smrti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 taky me to napadlo :lol: pak aby nebyl xbox360 nejprodavanejsi, kdyz ho nekdo flashne pak mu shori a on si koupi novej lol :lol: Tohle se říkalo i o vISTÁCH, ŽE JSOU SCHVÁLNĚ PORUCHOVÝ. nEVĚŘIM TOMU A KDYBY TO PRAVDA BYLA, TAK JE TO NĚJAKÁ NOVÁ BUSSINES strategie Microsoftu. :bash: :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 a co myslíte o PS3jek? sry že odbočuju-půjdou někdy hacknout? jestli se na ně ale budou vyplácet stahovat hry, když za nějakou dobu bude mít hra okolo 20 GB- Blueray discHm...nejlepší je hrát originálky.Kupovat je za cenu za kterou je potom prodáš do bazaru.A nic už potom řešit nemusíš.A X360 je asi nejporuchovější výrobek za posledních 10 let v elektronice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Hm...nejlepší je hrát originálky.Kupovat je za cenu za kterou je potom prodáš do bazaru.A nic už potom řešit nemusíš.A X360 je asi nejporuchovější výrobek za posledních 10 let v elektronice. Ty máš PS3? Jaký zkušenosti? Prej je k tomu téměř nutnost vlastnit HD televizi. Když jí nemam, potřebuju k tomu nějakej special kabel než kterej je v balení? O tý poruchovosti jsem právě hodně slyšel, proto tenhle topick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 No ten borec to flesne a kdyz se s tim neco stane on to odflesne a v servisu to nepoznaji 8) .Jinak ja ho mel jednou v servisu ale kvuli mechanice ktera prestala nacitat.Ale i kdyby sem ho musel reklamnout 10x tak ho nedam pryc *love xbox* 8) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dresden Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Jenže ikdyž to odfleshne tak už je porušena záruční plomba, čili to je jedno jestli máš flash nebo ne. Musí na to přijít. Jinak jestli se vyplatí X360? Počkej na podzim a kup PS3. Na E3 zajisté ohlásí snížení ceny a pak už bude poruchový Xbox pase:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Láká mě XBOX 360, ale potřebuju vaší radu - vyplatí se vůbec kupovat? Četl jsem o jeho poruchovosti atd. a docela mě to odradilo. A co flash mechaniky? Je těžký? V poli X360 jsem začátečník, ale láká mě na něm ta grafika atd. Prosím o rady. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
20
8
7
5
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 5
46
črn 6
13