kapi88 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 cau lidi rad bych si zaparil MW s dobrou partou lidi z cech...uz me stvou ty rvouci nemci a lidi co si hrajou na to ze umi anglicky a zvatlaj tam :D Najdete si me,mam nick: Mell Man cz cim vic lidi til lepsi,treba se z nas stane dobra parta lidi a pozname se a pak muzem jit treba i nekam zakalit :D cau:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jasný... Dnes mi sundali sádru, mohl sem hrát jen auta a fotbal:-D trochu to rozcvičim a zapaříme...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 taky se přidávám GT: Drsnak4CZ klidně můžem zahrát někdy i free mode v GTA IV,ale to sem nepatří :D . BTW co dneska zapařit kolem 21:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danda1468624510 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ja si zapařím to gta 4 přidej si mně viz podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Já klidně zahraju.GT v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.