pigi96 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Čau potřebuju poradit mám PSP Slim & lite a když mi kámoš sharingne hru tak se mi psp sekne nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 musis dat WLAN switch na on a mate stejny region? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 musis dat WLAN switch na on to mi říkej :o :o to by mě nenapadlo :roll: ono se to sekne když už to mám poslany a najede to PSP a sek....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Máte oba stejný FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 jj 5.50 GEN-D3 (full) a když mu to pošlu já tak mu to jde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Čau potřebuju poradit mám PSP Slim & lite a když mi kámoš sharingne hru tak se mi psp sekne nevíte někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.