wancek Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Mám nové PSP, měl jsem tam firemware 3.50 ale kamarad mi tam nahral 6.20 nejde to nějak snižit na starší firemware ??? Abych mohl hrat stažene hry ?? Zakladni desku nevim ale na baterce je číslo 8C.Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Jediná možnost je flash přes padnoru ... pandoru kup nebo si sežen flashlé PSP a vytvoř jí, Magic MemoryStick můžeš vytvořit přes PC. A nebo někoho kontaktuj, aby ti to udělal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Takže když si seženu od někoho pandoru , tak mi to pujde ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ja jsem s vendryně ale tedka mam PSP u bratranka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ano, pujde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 To mi něco říká, ale nevím přesně kde to je, no sehnat flashera:), pandora je servisní baterie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 A pandoru asi doma jen tak jako začátěčník neudělám že ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Pokud nemáš druhé PSP kde je cfw tak určitě ne:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Budto hardwarově http://console-forum.net/showthread.php?t=16768 a nebo softwarově na flashlém PSP http://console-forum.net/showthread.php?t=11173. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Juj tak to smula.Hmm tak s tim už asi nic neudělam ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Kde je ta Vendryně??? EDIT: a to je kousek, přijeď do Ostravy a já ti to udělám:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ok a kde v ostravě bydlis bych to poslal po tatikovi od bratranka ?? a nějakej finančni obnos sebou nebo jsi aj pro chude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Poruba, dej mi na sebe email, tam se domluvíme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Když tak poslal jsem ti PM klidně ti dam i ICQ nebo Skype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Jak jsem si přečetl první příspěvěk, jenom jsem to přelétl a nevšiml 8C by měla být TA-088v3 ale teď si nejsem jistý..takže tam to přes pandorku nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Takže to asi nejde flashnout ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Máš pravdu ... budto říká špatně firmware a nebo date code, já jsem kouknul na firmware a pokud by měl opravdu 3.50 flash přes pandoru by nebyl problém. Naopak pokud špatně říká firmware a dobře date code, flash nepujde. Rozhodně ale nemůžeš mít date code 8C a tovární firmware 3.50 ... nemyslel jsi náhodou 5.03? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Podívej se co máš pod baterií za číslo, jestli 8C a slim PSP tak se jedná o desku TA-088v3 kde je možnost nahodit chickHEN ale nesmíš mít OFW vyšší jak 5.03, pokud máš vyšší žádná možnost v tuto chvíli není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ja jsem si PSP koupil od kamaradky ta na něm měla firemware 3.5 tak jsem si tam hral 2 originalky co jsem od ni měl pujcene pak jsem to pucil kamaradovi a on mi tam nahral 6.20 a cislo an krabici mam 8C to psp ma asi 2 roky myslim Pod baterkou je 8C cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Na krabici nebo pod baterkou? Máš od něj krabici? Jaký písmenko máš tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tak to se jedná o TA-088v3 a kamarádovi dej za uši:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 To cislo na krabici vam tedka nereknu cele to mam u bratranka protoze uz mně ty dema nebavi rano bych vam rekl a da se nějak jinak zjistit cislo zakladni desky nez s krabice a baterky ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Pokud máš pod baterií napsáno 8C tak se jedná jak jsem řekl o flashnutelnou desku pouze do RAM paměti přes chickHEN ale jelikož ti kamarád nahrál nejnovější firmware 6.20 tak máš smůlu, musíš ho mít maximálně do výše 5.03 --> nahoru to jde, dolů bohužel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ja mu snad něco udělám.A na 100% tam bude ta zakladka co rikas ?? TO uz se vyraběla i pred dvemi lety ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 V tvym případě ještě jenom podle firmwaru ... 3.50 na TA-88v3 mít nemůžeš, ale číslo pod baterkou naznačuje, že máš TA-88v3, takže si ten firmware asi pleteš. Mrkni potom na krabici a podle tý se to rozlouskne. // Myslim červenec 2008 byly první TA-88v3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wancek
Mám nové PSP, měl jsem tam firemware 3.50 ale kamarad mi tam nahral 6.20 nejde to nějak snižit na starší firemware ??? Abych mohl hrat stažene hry ?? Zakladni desku nevim ale na baterce je číslo 8C.Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts