haklik Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 ahoj nějak mi furt nejde hacknout psp a jsem v tom uplně stracenej neni tu někdo z Kladna a okolý kdo mi pomuže (dostane nějakou peněžní odměnu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Nejdriv napiš typ psp a verzi firmware, abysme zjistili, jestli vůbec flashnout půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ano... pokud máš PSP FAT - tak to jde flashnout at mas jakykoli FW pokud máš PSP SLIM - tak jde flash jen 5.03 a míň pokud máš PSP BRITE - tak jde “flash“ 5.03 ... pokud máš 5.51 a víc tak zatím budeš muset čekat než se to prolouske.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 jo mam PSP slim FW:5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 ano...pokud máš PSP FAT - tak to jde flashnout at mas jakykoli FW pokud máš PSP SLIM - tak jde flash jen 5.03 a míň pokud máš PSP BRITE - tak jde “flash“ 5.03 ... pokud máš 5.51 a víc tak zatím budeš muset čekat než se to prolouske.. To je nesmysl co jsi napsal, záleží jakou máš desku u SLIM psp, jedině TA-088v3 jde pouze přes chickHEN konkrétně samozřejmě myslím druhou řadu PSP jaký typ PSP máš a jakou základní desku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 hale já sem v tomhle začátečnik nemoh bys mi ještě říct kde je to napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Číslo pod baterií mě zajímá, kupříkladu 8C, 8D atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 nevim je tu naký DATE CODE 7D pak SERIAL No. HC 7959100 model PSP-2004 pak DC 5V -1.2A a pak naký čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 vim no sem uplnej kokot no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Máš kliku, 7D je stará základovka... na plnohodnotnej Flash potřebuješ Pandoru a MMS... mrkni do tutoriálů A jestli teda chápu dobře tak teď používáš 5.03 ChickHEN + CFWEnabler/GEN že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Jestli si z prahy tak ti ho flashnu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 no FW mam :5.03 nevim co dal ja se tu u psp novej fakt netušim já spíš hraju na PS3 to psp mam po bratrovi když ho koupil nový tak tam byl FW: 3.75 ta 5:O3 je tam až ted fak bych to nak chtěl hacknout neni tu někdo z kladna a okolí ?? sem uplnej kokot nebo mi jetšě porad třeba to dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 PRAHA jáká část zličín?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Klidně Zličín třeba o víkendu? Moje ICQ je 596667734 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haklik Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 hmm to by šlo ale až ten příští ja ted nejsem doma a jak to tam udělášsem myslel že tam něco hodíš přes PC nebo tak něco?? a co mam mít sebou kromě PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 jenom psp nic jinýho nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 vim no sem uplnej kokot no Ne ty, ale Tomitko, vysvětlil ti to tak, že bych to nepochopil ani já kdybych se o to trochu nezajímal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAY-Z Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Čis potřebuju pomoc co se týče PSP. Ja koko jsem ho pučil brachovi a on mi přeinstaloval softver na 5.5 z UMD konkretně z Gran Turisma. A teť mi nejdo hry z paměťovky. Mam PSP 2004 8B pujde to přehrát? Vym že se musi nějaký programi stahnout na paměťovku, ale nevím jaký a kam. Pomuže te mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Jedině přes pandoru ... podívej se do topicu pro začáteníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Odkud jsi? Můžu ti pomoci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAY-Z Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Hele přes tu Pandoru jsem to skoušel a nejde to, uz jsem to skoušel snat 5 a pokaždý jsem tu pandoru stahoval z jinýho odkazu. Takže nevim čím to je a dělám to podle návodu kterej jsem si našel na netu. Hele a kolik má mít ta Pandora? A jsem z Jičína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAY-Z Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Dávám pan3xx na paměťovou kartu do slošky PSP Game a eště v kladam 150 a 503.PBP a to vkládám bez slošky mezi MUSIC, PSP, ... Pak to skoušim spustit ale vždycky se mi oběví tabulka (Tato hra nemůže být spuštěna. Data jsou poškozená.). Hele není možný že se mi tam nainstalovalo něco z 3000covky a blokuje to heknutí? A DĚLÁM TO VŮBEC DOBŘE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 V minulym postu jsi rikal, ze mas 2000. Abys pandoru softwarove vytvoril, musis mit custom firmware a PSP s verzi zakladni desky TA-85 nebo nizsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Ze kterého Jičína? Jich je myslím více:) Je to daleko od Ostravy???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Když prijedeš do Prahy tak neni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.