adam.ochi Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 čau lidi poradí někdo jestli to jde a jak abych obraz z něčeho co má hdmi mohl přes hdmi zobrazit-nahrát do notebooku grafiku mám ATI MOBILITY RADEON HD 5470. díky za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 pořiď si easy cap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 easy cap znám ale zajímalo by mě jestli to jde vyřešit třeba tak jak jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Pochybuju. Na NTB máš výstup a ty by jsi potřeboval vstup. Pokud tě teda chápu dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 šméčko Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Tak se nad tím logicky zamysli. Neznám výrobce co by do NTB dával vstupní video konektory (ať už se jedná o S-Video, HDMI nebo cinch), pokud by tvůj přístroj tuto funkci podporoval najdeš o tom zmínku v manualu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adam.ochi
čau lidi poradí někdo jestli to jde a jak abych obraz z něčeho co má hdmi mohl přes hdmi zobrazit-nahrát do notebooku grafiku mám ATI MOBILITY RADEON HD 5470. díky za všechny rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.