adam.ochi Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 čau lidi poradí někdo jestli to jde a jak abych obraz z něčeho co má hdmi mohl přes hdmi zobrazit-nahrát do notebooku grafiku mám ATI MOBILITY RADEON HD 5470. díky za všechny rady Citovat
0 adam.ochi Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 easy cap znám ale zajímalo by mě jestli to jde vyřešit třeba tak jak jsem psal Citovat
0 RodriguezTwiggy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 Pochybuju. Na NTB máš výstup a ty by jsi potřeboval vstup. Pokud tě teda chápu dobře. Citovat
0 huhla Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Tak se nad tím logicky zamysli. Neznám výrobce co by do NTB dával vstupní video konektory (ať už se jedná o S-Video, HDMI nebo cinch), pokud by tvůj přístroj tuto funkci podporoval najdeš o tom zmínku v manualu. Citovat
Otázka
adam.ochi
čau lidi poradí někdo jestli to jde a jak abych obraz z něčeho co má hdmi mohl přes hdmi zobrazit-nahrát do notebooku grafiku mám ATI MOBILITY RADEON HD 5470. díky za všechny rady
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.