iICE2 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 ahoj, myslíte si, že by šlo nějakým způsobem použít jako uložiště dat (sejvy, profil na xbox live,..) USB flash disk? přestala mi fungovat paměťová karta, takže bych to bral jako takové dočasné řešení.. Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2010 Ano, udělej update NXE na 9199 a potom jí budeš moct používat jako normální HDD k XBOXU, to znamená instalovat hry, ukládat savy, profily ... Citovat
0 Consolero Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Ano' date=' udělej update NXE na 9199 a potom jí budeš moct používat jako normální HDD k XBOXU, to znamená instalovat hry, ukládat savy, profily ...[/quote']Akorat nejde prochazet v Xportu 360 jako klasickej disk :-( a vcera jsem testil DEMO Split/Second, dal jsem ho do boxu pak na flesku a neslo to z ni prehrat, takze jako disk to urcite neni, pouze pro zalohu sejvu atd... nebo se pletu ? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=90335 Program + kam co kopírovat, odzkoušený, funguje. Citovat
Otázka
iICE2
ahoj,
myslíte si, že by šlo nějakým způsobem použít jako uložiště dat (sejvy, profil na xbox live,..) USB flash disk? přestala mi fungovat paměťová karta, takže bych to bral jako takové dočasné řešení..
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.