RadaR Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Ahoj tak jak rika nazev tohoto topicu. Hledam nejake filmy s podobnou tematikou jako hra Alan Wake. Davam priklad Secret Window s Johny Deppem. Nevite nekdo o dalsich? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 No neco ve stylu jako tajemne okno je Mechanik nebo Hra na schovavanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 diky the machinist jsem uz videl a ten hide and seek mi docela pripomina the Orphanage. Posilam thx a budu rad za dalsi filmecky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 mozna jeste Identita (ta byla i v televizi), ale to uz je docela silenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 identity je trochu mimo misu ale taky docela peknej film. Diky za pripomenuti podivam se na nej znova naposled jsem ho videl tak pred 3mi lety :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jinak asi nejbliz k Alan Wake je Alone in the Dark, ale to je zaruka kvality Uwe Bolla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Uwe Boll je jedinej reziser kteryho bych nechal ukamenovat. Akorat przni dobre jmena videoher. Jediny film od nej co se mi docela libil byl Tunel Rats... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.