Ryder3.0 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s programem xfire.Mě totiž nedetekuje COD2. Cod4 v pohodě, tak nevím kde je chyba.Budu vděčný za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Špatná verze COD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 a jak je to možné?jaká je potom správá verze?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 no pokud je něco špatné, tak musí existovat i dobré ne?nebo alespoň nějáká alternativa....já jenom mysel, že xfire je rozšířenější. :--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 na xfire mám dosť friendov a dosť hráva CoD2 , takže .. :) A inak skúšal si manuálne nájdenie hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Myslíš nástroje/možnosti/hry/manuálně nastavit?když odkliknu to manuálně nastavit tak stejně nejde vyplnit políčko cesta ke hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 no tak....holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Můžete lock..už jsem to vyřešil.Bylo to češtinou, kterou jsem do toho programu nainstaloval.Snad to někomu, někdy pomůže do budoucna:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s programem xfire.Mě totiž nedetekuje COD2. Cod4 v pohodě, tak nevím kde je chyba.Budu vděčný za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.