LuXXXuS Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Prosím pomocte mi, nevím jak na to, zkoušel jsem cokoliv a nejde to prostě :cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 a co vůbec chceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuXXXuS Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jooo ... promin, na to jsem zapomel ... chci to udelat tak, aby jsem mohl spoustet iso/cso hry .... (flash?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 E:// Napiš jakej máš Date Code pod baterkou a aktuální FW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuXXXuS Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Date code: 8c a FW je ten 4.01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jestli se nepletu tak to už je neflashnutelná deska, udělej Update na FW 5.03 a nahoď ChickHEN s GENem... http://console-forum.net/showthread.php?t=89968 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuXXXuS Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 kdyz delam ten MHUSpeed v3, tak kdyz najdedu na ten obrazek, tak se dlouho nic nedeje a potom se PSP jenom vipne ... a kdyz pak kouknu do systemu, tak tam je jenom normalni 5.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Je to nestabilní a tohle zcela normální... musíš to zkoušet furt dokoloa dokavaď se to nechytí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuXXXuS Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 a nevadí, že to mám připojený do PC i na nabíječku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuXXXuS Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 už jsem to zkoušel asi 100x a pořád se to jenom vipne ... :D E:// jen jsem to vypojil z USB a z nabíječky a šlo to hned napoprví, snad to pude už ok ... dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Myslím že by to vadit nemělo ale radši to zkus i odpojený... kolikátku máš paměťovku? Může to blbout třeba i tím že má velkou kapacitu (8 GB a vejš) kdyžtak zkus i ChickHEN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Hlavne nemit ve slozce s obrazky zadne jine slozky potom mi to haze napoprve bez prooblemu na 4gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g0n3l Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 najdi flashera xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amazoon Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 Zdravím pánove , prosím o radu . Dostal se mi do ruky PSP 1000 s firmware 3.03:OE-B pod baterkou má code date 5D a nechtěj na něm fungovat nový iso hry, jen starší. Mohl bych poprosit jak a na jaký firmware updatovat , aby jeli i nové hry? Chtěl jsem zkusit tento postup http://console-forum.net/showthread.php?t=89968 ale PSP Při updatu na 5.03 hlásí The game could not be started. Předem moc díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nitrogen1468624972 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 nechci otravovat jen se chci zeptat jak zjistim muj stavajici FW ? mam totiz asi podobny problem :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeStorage Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Stávající verzi FW zjistíš v XMB (hlavní menu PSP) v System Settings / System Information. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LuXXXuS
Prosím pomocte mi, nevím jak na to, zkoušel jsem cokoliv a nejde to prostě :cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts