miz012 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli pokud budu hrat se spatne osetrenou hrou pouze na OFFLINE profilu tak z toho muzu mit nejaky problem.... (BAN) v pripade, ze se pak s ONLINE profilem pripojim na live (samozrejme bez hry v mechanice) s LT1.1 Diky za info Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Pokud s ní budeš jen offline, ban ti nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Diky KeNnY super, umrel mi CORE a poridil jsem novej xbox... tak jsem rad, kdyz nebudu LIVE tak ze nemusim vsechny hry znovu kontrolovat... (na CORE jsem mel BAN, takze mi to bylo celkem jedno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miz012
Ahoj,
chtel bych se zeptat, jestli pokud budu hrat se spatne osetrenou hrou pouze na OFFLINE profilu tak z toho muzu mit nejaky problem.... (BAN) v pripade, ze se pak s ONLINE profilem pripojim na live (samozrejme bez hry v mechanice) s LT1.1
Diky za info
Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.