Lampik88 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Ahoj mám takový problém ps3 mám připojené přes originál kabel HDMI monitor Asus VK266H. Všechno se mi zobrazuje jakoby zúženě třeba z kolečka je vajíčko a pod. nevíte prosím někdo co s tím? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Zkus na monitoru v menu přepnout poměr stran, je možný že tam máš nastavený třeba 4:3 místo 16:9 a zúžený obraz se roztáhne přes celou obrazovku. Případně zkus v menu přepnout do továrního nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lampik88 Odesláno Duben 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 To jsem už zkoušel mám full což je 16:9. Jediné co funguje je to že přepnu poměr stran na 1:1 sice mi to ubere nahoře a dole cenťák ale jde to ovšem jenom u her které mají rozlišení 1080p když má jen 720p tak mi to jede jenom uprostřed obrazovky v malém rámečku. Nevím co ještě vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 No zkus si ještě nějak pohrát v nastavení s V/H position a size. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lampik88
Ahoj mám takový problém ps3 mám připojené přes originál kabel HDMI monitor Asus VK266H. Všechno se mi zobrazuje jakoby zúženě třeba z kolečka je vajíčko a pod. nevíte prosím někdo co s tím? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.