Mr.Steph Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 zdravím... mám problém ohledně PC... vždycky když hraju nějakou hru tak asi po 10 až 15 minutách se mi vypne automaticky PC. někdo mi říkal že je nejspíš mezi procesorem a větrákem málo pasty neví někdo co mám dělat ? přinejhoršim o jakou pastu se jedná ? kdyby byl někdo laskav a zaslal link na tu pastu ( pokud by byl problém tím ) díky mockrát.... procesor: AMD Anthlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ,2.71GHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 To s tou pastou ( resp. přehříváním ) je taky možný důsledek vypínání. Ale může to být i slabým zdrojem. Težko takto říct, ale pokud píšeš že to dělá jen při hrách, tak se asi něco přehřívá. Zkus si změřit teploty pomocí SpeedFanu, nebo Everestu http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/monitoring/speedfan/ http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/ a pak napiš teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 jak rikal twiggy nejdriv si zkontroluj teploty jestli je nemas moc vysoky..80 stupnu uz je hodne......muze to bejt taky odpalenej zdroj....ale to by se vypinalo jak by chtelo...a kdyz uz to bude pastou...tak jsou 2 druhy..jedna normalni...a 2. lepsi a ta je stribrna...ma lepsi odvod tepla..ale BACHA!!kdyz ji budes nanaset..jakmile se kousek dostane na desku na kontakty nebo nekam pod CPU tak muzes PC rychle znicit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zmasterq Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 taky bych radil zmerit teploty a udelat zatezovy test treba v everestu..btw ty pasty se tam stejne dava tak malo , ze to nema cenu resit vecsi duraz bych kladl na vetrak a cirkulaci vzduchu ve skrini..a nenapsal si jestli taktujes nebo ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Právě naopak, ta stříbrná pasta má dost velký vliv. Když jednou začas vyčistím chladič na procesoru a dám tam novou pastu tak se sníží teplota o několik stupňů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 procesor nebyl nikdy taktován a zdroj byl nedávno vyměněn za nový pokusim se zmerit ty teploty teda a pak napíšu.... a kdyz to bude 80 a víc tak už je to špatný jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 procesor nebyl nikdy taktován a zdroj byl nedávno vyměněn za nový pokusim se zmerit ty teploty teda a pak napíšu.... a kdyz to bude 80 a víc tak už je to špatný jo ? 80 je už dost. Já mám např. +-30* v klidu, ale ty máš žravější procesor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 problém byl vyřešen...... větrák byl doslova ucpán prachem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 80 je už dost. Já mám např. +-30* v klidu, ale ty máš žravější procesor. Zajímalo by mne, podle čeho soudíš, že má "žravější" CPU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Zajímalo by mne, podle čeho soudíš, že má "žravější" CPU. Myslel jsem že má toho Athlona 125W ( já jsem měl 6000+ a ten byl 125W tak jsem si myslel že tento athlon bude taky ), ale kupodivu tento procesor je 65W. Hlavně že je vyřešený problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 pokud budu chtít zjistit výkon svého procesoru tak se mám řídit podle:TDP (Thermal Design Power) [W]: 130 ?? <-- to je např. pro I7 edit:pro ty co nepochopili, tohle měla být otázka :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Steph
zdravím...
mám problém ohledně PC...
vždycky když hraju nějakou hru tak asi po 10 až 15 minutách se mi vypne automaticky PC.
někdo mi říkal že je nejspíš mezi procesorem a větrákem málo pasty neví někdo co mám dělat ?
přinejhoršim o jakou pastu se jedná ? kdyby byl někdo laskav a zaslal link na tu pastu ( pokud by byl problém tím ) díky mockrát....
procesor: AMD Anthlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ,2.71GHz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.