tomík Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Stáhl jsem si film do PSP a nejde mi spustit..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Jakej film ? odkoho si ho stahoval ? jakej formát ? máš to ve správný složce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomík Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Jo všechno je v pohodě dávám do správný složky mám správnej formát ale prostě nic..tak nwm co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 A co to dělá když to chceš přehrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Stáhl jsem si film do PSP a nejde mi spustit..:cry: co kdyby jsi to víc rozepsal a ne že tu jen napíšeš že ti nejede film to ti pak asi nikdo nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Musíš ho mít ve formátu MPEG 4, neboli laicky MP4:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomík Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Jo sory.:) Jojo ve fomátu mp4 .:) mám ten film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 A máš ho ve složce VIDEO, buď v ISO složce nebo přímo VIDEO? EDIT: A máš vůbec custom firmware?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 A máš ho ve složce VIDEO, buď v ISO složce nebo přímo VIDEO?EDIT: A máš vůbec custom firmware?:) na přehrávání filmů nepotřebuje cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 pro přehrávání filmů musíš mít zaprvé film ve správné složce tedy video a se správnou koncovkou tedy .mp4 mnělo by to jít a jestli ne tak to bude poškozeným souborem takže to stahni od někoho jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomík
Stáhl jsem si film do PSP a nejde mi spustit..:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.