Kanive Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 čauves, chtěl bych vědět, jestli můžu hrát hry (např. 2010 fifa world cup), který jsou testlí na 5.50 Gen-D3 a mám 5.50 GEN-D (full), nebo si to mám zase nechat flashnout, díky moc za odpovědi, který mi pomůžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Udělej Update na D3, ta hra totiž bude vyžadovat FW 6.20 a to spustíš právě jen na D3, nebo je ještě moznost patch, ale řekl byčh že zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Nejlepší máš to zkusit a následně případný instal GEN-D3:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kanive Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 díky moc pánové :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Není co zkoušet, hry co vyžadují FW 6.20 spustíš pouze na CFW D-3 nebo tím patchem... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kanive
čauves, chtěl bych vědět, jestli můžu hrát hry (např. 2010 fifa world cup), který jsou testlí na 5.50 Gen-D3 a mám 5.50 GEN-D (full), nebo si to mám zase nechat flashnout, díky moc za odpovědi, který mi pomůžou
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.