Ski Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Zajimal by mne vas nazor na tuto "hru" složil nekdo uz neco? nechcete udelat mensi navod? (celkem dost moznosti a slozite ovladani.. :( ) Hra mne chytla i pres to ovladan pekne intro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 no vypada zajimave zitra stahnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 no ja se v tom jeste trochu babram a nezda se mi to nejake ultra super... ikdyz to je mozna tim ze v tom jeste moc neumim no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Povez ve strucnosti o cem Traxxpad vlatne je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Povez ve strucnosti o cem Traxxpad vlatne je. velmi strucne o mixovani hudby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 ja sem to stahl, le je to pro me moc slozity, nechtel by nekdo kdo to chape udelat manual v cestine? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 jj taky by mne zajimal nejakej navod :) Ale mohla by s tim byt zabava.. :D ale neverim ze uz nekdo umi slozit neco jako v prvnim prispevku ;) Nebo oskenovat navod prilozenej s UMDckem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 Jko zatím sem to nějak nepochytil to ovládání a tak no...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 já si to stáh taky a jako nemuselo by to bejt špatný je tam hodně možností dokonce sem koukal že si tam můžu dat svoje skladby ale ještě se v tom nechytam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ze nejde o kdejakou pakarnu dokazuje i prisny IGN - http://psp.ign.com/articles/802/802119p1.html ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 hh je mozne ze to neni pakarna, ale mohli to udelat vice user friendly.. tohle je fakt nechutny :D vetsina co to spusti, tak umi z toho vydat jen par zvuku, vymenit tema nebo poslechnout si uvodni znelku.. :D nebo nejaky help by se siknul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 tak nejak ... jediny co sem dokazal bylo vemenit skin a pokusit se o nahrani zvuku (bohuzel bez mikrofonu nelze :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 Vypada to na super hru a taky jsem neco zkousel.Je to super ale................... :D Jaksi to nejde hmmm... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 nahodou je to parada, uz me to zacina bavit :D joho, zachvilku sem hodim svoje skladby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 No taky sem to stáhl... vypadalo to dobře ,ale když sem se v tom babral asi 2 hodiny a vydal sem z toho možná tak nějakej rytmus(a nvm jak dál) ,tak mě z toho začala bolet hlava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 taham !!! tohle jsem na psp potreboval !!! kezby byl na psp fruity loops :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 Nebduu rikat ze to je podobne :) Ale daji se tam davat taky patterny (stopy :) ) Takze docela dost stejne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 nahodou je to parada, uz me to zacina bavit :D joho, zachvilku sem hodim svoje skladby :D no tak at uz tu sou skladby + navod :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 hej taky stahuju muze to bytz good prdel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 musim rict ze tohle je opravdu brilantni zalezitost ... tohle jsem potreboval !!! zadne amaterske natahovani samplu ... parada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 hej to fakt ce nakej tut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 hej to fakt ce nakej tut :D skus se mrknout do napovedy ... v leccems pomuze ... ale tohle neni zadna prihloupla hra ... je to komplexni hudebni editor ... to chce hlavne cas a trpelivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 Neco sem hodte :( !!! Jsem zvedavej na vase vytvory ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 zatim se mi podarilo vytvorit jen basovou linku a beaty ... ale s casem jsem prisel na nekolik neprijemnosti :( pravdepodobne je tam omezeny pocet layeru pro samply pri vlastni tvorbe pisnicky (zatim jsem neprisel na to jak jich tam dat vice) ukazovatko pozice pro pisnicku je neuveritelne citlive s joystickem se nejde prakticky trefit tam kam chci :( ale jinak pekna vecicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 ja uz to taky mám ale vůbec to neumim.. a ktomu se potrebuje mikrofon ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.