Ski Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2007 Zajimal by mne vas nazor na tuto "hru" složil nekdo uz neco? nechcete udelat mensi navod? (celkem dost moznosti a slozite ovladani.. :( ) Hra mne chytla i pres to ovladan pekne intro :) Citovat
kachnak Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2007 no vypada zajimave zitra stahnu :) Citovat
Malcolm. Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2007 no ja se v tom jeste trochu babram a nezda se mi to nejake ultra super... ikdyz to je mozna tim ze v tom jeste moc neumim no :D Citovat
Moucha1468621212 Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2007 Povez ve strucnosti o cem Traxxpad vlatne je. Citovat
kachnak Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2007 Povez ve strucnosti o cem Traxxpad vlatne je. velmi strucne o mixovani hudby :) Citovat
fuckp Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2007 ja sem to stahl, le je to pro me moc slozity, nechtel by nekdo kdo to chape udelat manual v cestine? :D Citovat
Ski Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2007 jj taky by mne zajimal nejakej navod :) Ale mohla by s tim byt zabava.. :D ale neverim ze uz nekdo umi slozit neco jako v prvnim prispevku ;) Nebo oskenovat navod prilozenej s UMDckem ;) Citovat
o.smoukac Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2007 Jko zatím sem to nějak nepochytil to ovládání a tak no...:) Citovat
toppi3 Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2007 já si to stáh taky a jako nemuselo by to bejt špatný je tam hodně možností dokonce sem koukal že si tam můžu dat svoje skladby ale ještě se v tom nechytam Citovat
Brento Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 Ze nejde o kdejakou pakarnu dokazuje i prisny IGN - http://psp.ign.com/articles/802/802119p1.html ;) Citovat
Anonymous_ Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 hh je mozne ze to neni pakarna, ale mohli to udelat vice user friendly.. tohle je fakt nechutny :D vetsina co to spusti, tak umi z toho vydat jen par zvuku, vymenit tema nebo poslechnout si uvodni znelku.. :D nebo nejaky help by se siknul.. Citovat
Ozzy8 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 tak nejak ... jediny co sem dokazal bylo vemenit skin a pokusit se o nahrani zvuku (bohuzel bez mikrofonu nelze :lol: ) Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 Vypada to na super hru a taky jsem neco zkousel.Je to super ale................... :D Jaksi to nejde hmmm... 8) Citovat
fuckp Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 nahodou je to parada, uz me to zacina bavit :D joho, zachvilku sem hodim svoje skladby :D Citovat
JanisXP Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 No taky sem to stáhl... vypadalo to dobře ,ale když sem se v tom babral asi 2 hodiny a vydal sem z toho možná tak nějakej rytmus(a nvm jak dál) ,tak mě z toho začala bolet hlava... Citovat
bobo Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 taham !!! tohle jsem na psp potreboval !!! kezby byl na psp fruity loops :D Citovat
Ski Odesláno Červenec 10, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 Nebduu rikat ze to je podobne :) Ale daji se tam davat taky patterny (stopy :) ) Takze docela dost stejne ;) Citovat
Ozzy8 Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 nahodou je to parada, uz me to zacina bavit :D joho, zachvilku sem hodim svoje skladby :D no tak at uz tu sou skladby + navod :bash: Citovat
*Dave* Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 hej taky stahuju muze to bytz good prdel :lol: Citovat
bobo Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 musim rict ze tohle je opravdu brilantni zalezitost ... tohle jsem potreboval !!! zadne amaterske natahovani samplu ... parada :D Citovat
*Dave* Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 hej to fakt ce nakej tut :D Citovat
bobo Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 hej to fakt ce nakej tut :D skus se mrknout do napovedy ... v leccems pomuze ... ale tohle neni zadna prihloupla hra ... je to komplexni hudebni editor ... to chce hlavne cas a trpelivost Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 Neco sem hodte :( !!! Jsem zvedavej na vase vytvory ;) Citovat
bobo Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2007 zatim se mi podarilo vytvorit jen basovou linku a beaty ... ale s casem jsem prisel na nekolik neprijemnosti :( pravdepodobne je tam omezeny pocet layeru pro samply pri vlastni tvorbe pisnicky (zatim jsem neprisel na to jak jich tam dat vice) ukazovatko pozice pro pisnicku je neuveritelne citlive s joystickem se nejde prakticky trefit tam kam chci :( ale jinak pekna vecicka Citovat
Wartryton Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2007 ja uz to taky mám ale vůbec to neumim.. a ktomu se potrebuje mikrofon ne?? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.