KOSScz Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Ahoj můj kamarád má psp 3000 black s ofw 5.03 a před tím tam v poho rozjel chick hen ale poslední dobou asi tyden mu to vůbec nejde flaschnou. skoušel ten starý i ten nový ale stale mu to nejde nevíte co s tím muže byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Taky se mi to stalo , vyndat baterku, restore default settings a mělo by to jet, zkus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 nebo smaž na rootu karty soubor který se tam vytvořil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 ok dík skusím a ještě tu napišu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahoj můj kamarád má psp 3000 black s ofw 5.03 a před tím tam v poho rozjel chick hen ale poslední dobou asi tyden mu to vůbec nejde flaschnou. skoušel ten starý i ten nový ale stale mu to nejde nevíte co s tím muže byt??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.