tom-tom Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Zdravím, chtěl bych vás požádat o pomoc, dcera začala hrát Ice Age 3 a nevíme v levelu, kde Buck zničí vosy, jak pokračovat dál. Zůstane tam velké vosí hnízdo a dá se jít jen po větvi, kudy jsme tam předtím přišli. Předem děkuju za odpověď na tak stupidní dotaz :) ale já na tyhle hry nejsem. T-T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom-tom Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Tak dobrý, už to mám.. po týdnu zákysu mě napadlo vyzkoušet D-Pad, pod kterým jsou schovaný "zbraně", LOL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Hmm, tohle znam...clovek se nad necim vzteka x dni, snazi se na to prijit sam...nakonec uz celej zoufalej poprosi o pomoc nekoho jineho a najednou na to prijde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.