Lord Carlos Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Čaute chtěl bych se zeptat jako budoucí majitel nejspíš PS3 . Našel jsem si HD video na youtube rozdily grafik mezi ps3 ,xboxem a pc a zajimalo by mě jestly ma PS3 opravdu takto rozmazanou a malo detailni grafiku jako je zde na videu děkuji předem za odpovědi :)8) (byl jsem majitelem xboxu než mi odešel kupoval jsem v roce 2005 v roce 2009 ring of death však vite co myslim ) Takových porovnani je na youtube vic a ps3 ma vždy nejhorší grafiku chtěl bych si to ujasnit jak to vlastně je :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 ono to může být o něco málo horší v grafice ale pokud nemáš obojí vedle sebe tak to nepoznáš ... jinak první generace ti vydržela 4 roky? tak to je co říct :) EDIT: napsal jsem nechtěně jeden rok ale pak jsem to opravil na 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Carlos Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Néé ja xbox kupoval v roce 2005 a odešel mi až v roce 2009 to ale nepočítam par reklamaci :D Než došla zaruka Aha takže je to stjene ja pravě viš jak viděl jsem videa a zhrozil jsem se co to ma za grafiku rozmazanou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 nemuzu rict, ze ps3 ma nej. grafiku, ale ve vetsine pripadu to tak je a hlavne to neni zadny extremni rozdil, takze bych to neresil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 To by mě zajímalo na čem tu PS3 hráli:lol: takovou mlhu neznam:lol: ten RedDot velkej jako pětník:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 no je pravda ze PS3 ma u multiplatformovejch her *nejhorsi grafiku*..hodne to prave vynikne jen takhle vedle sebe..ale kdyz hrajes na PS3 a na PC/XBOXu tak to podle me nepoznas...ale zase hry ktery jsou jen pro PS3 maj grafiku uplne nadhernou(Killzone 2 MGS4) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 :angry:Ty videa jsou naprosté nesmysly:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Carlos Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Dik hoši :cheesygrin: Ja jsem ps3 zatim neviděl takže mě to pomatlo tyhle videa moc dík za vysvětlení 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts