Lord Carlos Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Čaute chtěl bych se zeptat jako budoucí majitel nejspíš PS3 . Našel jsem si HD video na youtube rozdily grafik mezi ps3 ,xboxem a pc a zajimalo by mě jestly ma PS3 opravdu takto rozmazanou a malo detailni grafiku jako je zde na videu děkuji předem za odpovědi :)8) (byl jsem majitelem xboxu než mi odešel kupoval jsem v roce 2005 v roce 2009 ring of death však vite co myslim ) Takových porovnani je na youtube vic a ps3 ma vždy nejhorší grafiku chtěl bych si to ujasnit jak to vlastně je :)
Zavorka Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 ono to může být o něco málo horší v grafice ale pokud nemáš obojí vedle sebe tak to nepoznáš ... jinak první generace ti vydržela 4 roky? tak to je co říct :) EDIT: napsal jsem nechtěně jeden rok ale pak jsem to opravil na 4
Lord Carlos Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Néé ja xbox kupoval v roce 2005 a odešel mi až v roce 2009 to ale nepočítam par reklamaci :D Než došla zaruka Aha takže je to stjene ja pravě viš jak viděl jsem videa a zhrozil jsem se co to ma za grafiku rozmazanou :)
sasa.lohr Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 nemuzu rict, ze ps3 ma nej. grafiku, ale ve vetsine pripadu to tak je a hlavne to neni zadny extremni rozdil, takze bych to neresil
huhla Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 To by mě zajímalo na čem tu PS3 hráli:lol: takovou mlhu neznam:lol: ten RedDot velkej jako pětník:lol:
Kapr Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 no je pravda ze PS3 ma u multiplatformovejch her *nejhorsi grafiku*..hodne to prave vynikne jen takhle vedle sebe..ale kdyz hrajes na PS3 a na PC/XBOXu tak to podle me nepoznas...ale zase hry ktery jsou jen pro PS3 maj grafiku uplne nadhernou(Killzone 2 MGS4)
For_est-5 Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 :angry:Ty videa jsou naprosté nesmysly:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:
Lord Carlos Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 29, 2010 Dik hoši :cheesygrin: Ja jsem ps3 zatim neviděl takže mě to pomatlo tyhle videa moc dík za vysvětlení 8)
Recommended Posts