ScateR Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Ciao lidi nevite o nejake hre na psp neco jako polda?? nejakou adventutru dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 jedine ScummVM kde spustis klasiky ako opici ostrov, indy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 A ten polda by nešel?Tak mě napadá.To by byla bomba a nebo horké léto :) Neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 A ten polda by nešel?Tak mě napadá.To by byla bomba a nebo horké léto :) Neví někdo? a zadne takove hre na PSP jsem este nyslysel...skoda neni Polda na PSP,strasne kruta hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 poldu sem na psp zkousel pres dosbox, ale nenaskocil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.