skresa Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 zdravim mam dotaz koupil jsem si ps3 ale v pokoji mam starsi televizi tak jsem zapojil cabel jsou tam taky ty 3 na zapojeni nevim jak se to menuje kdyz to zapojim pustim ps3 tak mam cernej obraz muze to bejt tim ze mam starsi TV ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Máš na mysli ty tři banánky (cinche)? máš přepnuto na správný AV výstup? Je možné že měl někdo před tebou zapojenu PS3 přes HDMI kabel, zkus podržet tlačítko zapínání do dvojitého pípnutí měly by se resetovat výstupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skresa Odesláno Duben 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 diky huhlo lock pls mas tam thanks... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skresa
zdravim mam dotaz koupil jsem si ps3 ale v pokoji mam starsi televizi tak jsem zapojil cabel jsou tam taky ty 3 na zapojeni nevim jak se to menuje kdyz to zapojim pustim ps3 tak mam cernej obraz muze to bejt tim ze mam starsi TV ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts