nuguien Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Tak sem se dostal k ModNation Racers demo.. moc sem si to neužil a druhej den sem kámošovi dal zpět PSP s ofw a proto že já mam cfw a chtěl bych to zkusit a možná i další :bash: tak pokuď máte nápady nebo víte jak to rozfachat tak napište a já zkusim ... jinak mam CFW 5.50GEN D3(asi jako skoro každej :cheesygrin:)a PSP 2004PB(PSP Slim) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 No co vim tak driv si stacilo otevrit demo v hex editoru a prepsat tam potrebnej fw na nizsi ktery mam treba . Jestli to jeste jde to netusim , psp uz se nejak nezabivam ikdyz se me doma fat jeste nekde vali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Ok.. mam to zkusit? :D Já sem už v hex editoru pár věcí dělal tak nevim.. neměl by to bejt problém EDIT: To nefunguje :X http://img534.imageshack.us/img534/3871/mnrhex.png to co sem tam přepsal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Zkus to nějak patchnout třeba přes TENHLE program, jinak nevím.... Jo a to demo se dá sosnout jen z PSN že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 jo z PSN :) EDIT:Zkusil sem to decryptovat ale .. 2x failed tak teď nevim :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 PLS - help, na tu hru sem čekal takovou dobu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.