nuguien Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 Tak sem se dostal k ModNation Racers demo.. moc sem si to neužil a druhej den sem kámošovi dal zpět PSP s ofw a proto že já mam cfw a chtěl bych to zkusit a možná i další :bash: tak pokuď máte nápady nebo víte jak to rozfachat tak napište a já zkusim ... jinak mam CFW 5.50GEN D3(asi jako skoro každej :cheesygrin:)a PSP 2004PB(PSP Slim) . Citovat
Moderators romeno Odesláno Květen 1, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 No co vim tak driv si stacilo otevrit demo v hex editoru a prepsat tam potrebnej fw na nizsi ktery mam treba . Jestli to jeste jde to netusim , psp uz se nejak nezabivam ikdyz se me doma fat jeste nekde vali :D Citovat
nuguien Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 Ok.. mam to zkusit? :D Já sem už v hex editoru pár věcí dělal tak nevim.. neměl by to bejt problém EDIT: To nefunguje :X http://img534.imageshack.us/img534/3871/mnrhex.png to co sem tam přepsal ;) Citovat
NuM3Ro Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 Zkus to nějak patchnout třeba přes TENHLE program, jinak nevím.... Jo a to demo se dá sosnout jen z PSN že? Citovat
nuguien Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 jo z PSN :) EDIT:Zkusil sem to decryptovat ale .. 2x failed tak teď nevim :| Citovat
nuguien Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 PLS - help, na tu hru sem čekal takovou dobu :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.