fajnokelma Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Zdravím, nedávno vyšla tahle hra eu, tak sem to testnul a vypadá to na super click n point adventuru. Ovládání je parádní - stejný jako Broken Sword i na malym displeji dska jsou objekty dobře rozeznatelný. Povedená kreslená grafika s 3D postavou a hezkejma intrama. Příběh vypadá taky zajímavě, takže pro ty co maj rádi tento typ her, určitě doporučuju! Trailer: DL: http://www.romulation.net/NDS/4856_-_Runaway_A_Twist_of_Fate_%28E%29%28M5%29%28XMS%29.rar.html/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 No vypadá to parádně jdu to testnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 velmi hezka hra, jen jsem asi blbej a nebo je docela tezke. mel jsem zaseky uz v prvni kapitole, kterou jsem nakonec dohral s nepatrnym mrknutim do navodu...ale psst :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Přímo ve hře je návod, kdykoli v záseku stačí dát myslím "X" a hodí ti to nápovědu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.