SSuk Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Zdravím. Chci si koupit Mini-notebook a chtěl bych si od vás nechat poradit. Cena je do 10.000,- Kč - kvalitní co se zpracování týče (takže žádný MSI) - prioritou je procesor (grafika by něco základnějšího měla zvládnout - žádná extrémní vykopávka) aplikace které budu nejvíce využívat: MS Office, Photoshop Portable nemusí mít OS. Mam doma origo XP i Win7 Díky za radu. Všem co poradí dám Thanks něco takového?: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72227 procesor: Intel Celeron Dual-Core: 1200 MHz, 1MB L2 Cache Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Jestli ti mohu poradit, na Acer se vyser.S Acerem mám jen ty nejhorší zkušenosti,pro mě vede Asus , Dell.Asus když bylo potřeba do opravny:(1x za 4roky )tak do 4ř dnu jsem ho měl z5, oni si pro něj přijedou a zase přivezou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.