denis555 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 vsichni urcite víte co jsou mody do gta4 ja jsem si jich stahnul asi 6 ale ani v jednom nebyl návod kam to mám dát nebo zapnout vsechny mody jsou na auta pls help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 denis555 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 a nebo jak dát do hry trainer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 .... a co my s tim že seš debil a nevíš na co je google ? http://gta.cz/gta4/clanek/navod-na-vkladani-modifikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 denis555 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 no jo ale když spustim ten sparkIV tak to po mne chce abych nasel GTAIV.exe ale to ja v pocitaci vubec namam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 no jo ale když spustim ten sparkIV tak to po mne chce abych nasel GTAIV.exe ale to ja v pocitaci vubec namam www.gta.cz si to tam je tam vsechno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 denis555 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 co mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Mylset OMG.... prej nemám GTAIV.exe a pes co poušítš hru ? přes ICQ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 To je zase demence xD Což takhle stáhnout třeba crack?! Teď budou otázky: Co to je? Kde to vzít? Kam to dát?... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 .... a co my s tim že seš debil a nevíš na co je google ? http://gta.cz/gta4/clanek/navod-na-vkladani-modifikaci Some kids are very aggressive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
denis555
vsichni urcite víte co jsou mody do gta4 ja jsem si jich stahnul asi 6 ale ani v jednom nebyl návod kam to mám dát nebo zapnout vsechny mody jsou na auta pls help.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.