Filip12 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Tak už se mi podařilo vytvořit wifi síť přes tento adaptér, ale bohužel jenom se zabezpečením WPA2-PSK a to PSP nepodporuje. A nastavení zabezpečení nejde změnit - políčko je šedý a nejde rozkliknout. Zkoušel jsem spustit jako správce a nepomohlo. Nevíte někdo jak na to? Jo a zkoušim to na windows 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filip12 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Napadlo mě, že by to mohlo být nastavením zabezpečením v PC, ale v tomhle se moc neorientuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Filip12
Tak už se mi podařilo vytvořit wifi síť přes tento adaptér, ale bohužel jenom se zabezpečením WPA2-PSK a to PSP nepodporuje. A nastavení zabezpečení nejde změnit - políčko je šedý a nejde rozkliknout. Zkoušel jsem spustit jako správce a nepomohlo.
Nevíte někdo jak na to?
Jo a zkoušim to na windows 7.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.