5plint3r Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 svítí pouze stavová ikona POWER, ale při zapnutí (tzn. přesunutí přepínače) se nestane vůbec nic. Vůbec si s tím nevím rady a netuším čím by to mohlo být způsobeno.:cry: Pokud by se našel někdo, kdo již měl podobný problém, prosím poraďte:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 nemáš ty cihlu? Nejsem si jistej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Při zapínání drž R, když nic nenaskočí, tak dej PSP nabíjet, vyndej baterku a zapni ho, když ani potom nebude reagovat, máš brick a nebo nějakou HW závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 5plint3r Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Nejsem si jistý zda se jedná o brick. Na všech videích, které jsem viděl kontolka POWER po několika vteřinách zhasla. To se u mě neděje. Držení R nepomáhá ani bez baterky to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eNtyck Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 mam stejnej problem :) ale kdyz drzim R tak mi to nabehlo do recovery, co mam delat? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Pokud nenaběhne Recovery Menu -> Pandora oprava (Za předpokladu Flashnutelné desky) Pokud naběhne Recovery Menu -> Opravit přes Hellcat Recovery Flasher -> Tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
5plint3r
svítí pouze stavová ikona POWER, ale při zapnutí (tzn. přesunutí přepínače) se nestane vůbec nic. Vůbec si s tím nevím rady a netuším čím by to mohlo být způsobeno.:cry: Pokud by se našel někdo, kdo již měl podobný problém, prosím poraďte:thanks:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.