5plint3r Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 svítí pouze stavová ikona POWER, ale při zapnutí (tzn. přesunutí přepínače) se nestane vůbec nic. Vůbec si s tím nevím rady a netuším čím by to mohlo být způsobeno.:cry: Pokud by se našel někdo, kdo již měl podobný problém, prosím poraďte:thanks: Citovat
0 Davee Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 nemáš ty cihlu? Nejsem si jistej.... Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 Při zapínání drž R, když nic nenaskočí, tak dej PSP nabíjet, vyndej baterku a zapni ho, když ani potom nebude reagovat, máš brick a nebo nějakou HW závadu. Citovat
0 5plint3r Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2010 Nejsem si jistý zda se jedná o brick. Na všech videích, které jsem viděl kontolka POWER po několika vteřinách zhasla. To se u mě neděje. Držení R nepomáhá ani bez baterky to nejde. Citovat
0 eNtyck Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 mam stejnej problem :) ale kdyz drzim R tak mi to nabehlo do recovery, co mam delat? dik Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 8, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Pokud nenaběhne Recovery Menu -> Pandora oprava (Za předpokladu Flashnutelné desky) Pokud naběhne Recovery Menu -> Opravit přes Hellcat Recovery Flasher -> Tutorialy Citovat
Otázka
5plint3r
svítí pouze stavová ikona POWER, ale při zapnutí (tzn. přesunutí přepínače) se nestane vůbec nic. Vůbec si s tím nevím rady a netuším čím by to mohlo být způsobeno.:cry: Pokud by se našel někdo, kdo již měl podobný problém, prosím poraďte:thanks:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.