LoCo99 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 hi, chci se vás zeptat jestli vám jde stahovat z tohodle dementního serveru, mam tam neomezeny stahovani a eště se mi nepovedlo na to nic stáhnout , protože když už se to začně stahovat tak to má sice hezkou rychlost 850 kb/s, ale seká se to takže ta rychlost je mozna tak 50kb/s.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 no nevim,ja si tam nikdy neomezeny stahovani nekupoval,protoze nebylo nutne,ale kdyz jsem si obcas koupil 5GB+ a stahoval z tama nejakou hru,tak mi to jelo hezky plynule okolo 1.3 - 2.1MB/s,takze v tomhle serveru problem nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Ano, dřív to jelo pěkně, ale teď to dělá pěknej bordel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.