natelogan Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 tahle hra z prostředí mezi MGS3: Snake Eater a Metal Gerem1 (ten strej ze SNESu myslim) vypadá dost dobře, bude mixem single hry jako obyč mgs s PSX a PS2 a multiplayerový hry (taková PSP verze MGS3: Subsistance) ale hlavně, doporučuju se kouknout na tohle video...zvlášť na konec :D (posledních 20s) http://mgs3.bonusweb.cz/mgs_bb/videa/mgs_po.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 ja se ti liby grafika na psp metala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 Jo vypada to dobre jen newim jestli by me to bavilo kdyz jsem ani jeden dil nehral :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 :P Konečně pořádnej Metal Gear na PSP, MGA nestály za nic. Konečně se do toho pustil sám Kojima. Už se těšim ten film :lol: doufám že z toho neudělaj další americkou kravinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Červenec 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2006 film bude podle mě něco jako silent hill...pokud na to kojima zas takhle dohlídne...takže nic přelomovýho ale v žánru filmů podle her to nej co muže být ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 on má bejt opravdu ten film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sph1_NX Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Jo na novyho MGS se tesim...a videl uz nekdo videiko z Metal Geara na PS3 jak tam ninja rozsekava ty roboty a Snake se na konci zastreli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 ano videl...dedusko Snake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 No jestli jste viděli ten poslední trailer z TGS tak tam je Snake mladej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 objevili se nový naprosto skvělý videa: http://gamevideos.com/video/id/7667 (dole napravo sou další ale neukazuje mi to odkaz,je jeich asi 6) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 už se těšim na mikuláše má vyjít v americe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 už se těšim na mikuláše má vyjít v americeFakt jo, tak to už je za pár dní! Na tuhle hru se těšim jako malej, ostatně jako na všechny MGSka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 všichni příznivci mgs at se nekoukaj na oficiální stránky hlavně na videa nebo to do toho patýho prosince nevydrží :mrgreen: ,všichni ostatní sem! :lol:: http://www.konami.jp/gs/game/mpo/top-us.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 všichni příznivci mgs at se nekoukaj na oficiální stránky hlavně na videa nebo to do toho patýho prosince nevydrží :mrgreen: ,všichni ostatní sem! :lol::http://www.konami.jp/gs/game/mpo/top-us.html No já to snad nevydržim, aaaa jááá to chci hned teď. :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 zbývá jen nějakejch 7 hodin než to bude venku(a brzo po tom snad i v našich obchodech :D )neví náhodou někdo jestli bude nějaká šance i u nás sehnat tuto hru s tim spešl obalem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 asi pres intenrnet.. nase obchody na tohle moc nejsou ... teda myslim ja tam moc casto nenakupuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 No chlapci mame na naco tesit. IGN dala MGS Portable Ops 9/10 !! http://psp.ign.com/articles/749/749133p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 kua proč to ještě neni venku????? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 Nevíte jakej je na to potřeba fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 no to je ted asi jedno , muzes mit jakej chces ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 Tak co nenašel už někdo nějakej link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 bohužel :( ani torrent ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 :-( ach jo...az to vyjde, hned to tady budete mit... ja jsem taky nedockavej, ale neblaznim kolem toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 tak co na to říkáte?já zatim jen čumim na to jakou skvělou práci odvedli,snad nic mi tady pořádně nechybí,většina pohybů tady je,ovládání taky docela povedený,grafika naprosto skvělá pro mě zatim 9.9/10(jednu desetinu minus za to že je to nějak těžký :mrgreen: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 No je to super zase pořádnej Metal Gear, kterej mě zabaví na dlouhou dobu. Podle mně asi nejlepší hra na psp. A ten příběh prostě boží. 10/10. btw jde vám u toho wi-fi? a k čemu je to recruit - access point scan? tam se mi to vždycky sekne a nemůžu zpátky do menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.