LoveShyness' Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj, nainstaloval sem win xp a nejede mi na nich net ? Ale když pustím livecd linuxu tak mi tady jde normálně ? nevíte v čem by to mohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj' date=' nainstaloval sem win xp a nejede mi na nich net ? Ale když pustím livecd linuxu tak mi tady jde normálně ? nevíte v čem by to mohlo být ?[/quote']mas to na integrovany LANce?ten net?jestli jo tak ti XP nerozeznal ten integrovanej....je to nejaky 1394 nebo tak to spojeni.....koukni do nastaveni site Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 žeby chybějící ovladač pro tu danou síťovou kartu? zkus zrevidovat případné chybějící ovladače ve Správci zařízení. pokud tam bude u síťové karty otazník, tak na stránkách výrobce základní desky stáhnout ovladače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 1) Nejsou ovladace - post nademnou 2) DHCP server ti nepriradil IP adresy, takze je tam zadat rucne mas to na integrovany LANce?ten net?jestli jo tak ti XP nerozeznal ten integrovanej....je to nejaky 1394 nebo tak to spojeni.....koukni do nastaveni site Echm... 1394 je FireWire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Bud rád že aspon tak já internet, třeba nemem vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Bud rád že aspon tak já internet, třeba nemem vůbec. Zajímavé, že jsi pravě na internetu..., takže k němu přistup máš a pochybuju že jsi ted v knihovně nebo int. kavarně, kde je ted nejspíš zavřeno. Tak nebreč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Mam sice k němu přístup to jo ,ale neni na mím počítači, což je nevýhoda zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoveShyness' Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Omg. LOCK prosím ... Vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Mohl by jsi napsat jak? Je to slusnost, kdyz se ti tu ostatni snazi poradit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoveShyness' Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Mohl by jsi napsat jak? Je to slusnost, kdyz se ti tu ostatni snazi poradit.. Třeba typem "Bud rád že aspon tak já internet, třeba nemem vůbec." > Našel sem si LAN ovladače na stránkách výrobců Mainboardky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LoveShyness'
Ahoj, nainstaloval sem win xp a nejede mi na nich net ? Ale když pustím livecd linuxu tak mi tady jde normálně ? nevíte v čem by to mohlo být ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.