†mefistos† Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Uz konecne vysel JB na vsechni iDevice.... tady je navod UPDATE: :arrow: Spirit by jiz nemel mazat fotky :arrow: Nemel by byt problem s kompatibilitou ve Win 7/Vista (pokud je porad chyba c0000005 spustte program s kompatibilitou pro Win 95) Spirit -Spirit je untethered Jailbrake pro iPhone/iPad/iPod na vsech novejsich FW(3.2/3.1.3/3.1.2) -Spirit Neodblokuje sit!!! -Pokud uz mate Tethered JB musite udelat restore a pote aplikovat Spirit Pozadavky :arrow: Jakekoliv iDevice(iPhone/iPad/iPod fw-3.2/3.1.3/3.1.2) :arrow: Aktivovane zarizeni... Nikoliv zaseknute na emergency call ci connect to iTunes :arrow: iTunes verze 9 (muze byt i 9.1.1) :arrow: Je doporuceno synchronizovat si iPhone pred JB poznamka: Pro iPad je to zatim Beta, protoze nektere balicky na cydii nejsou plne funkcni s iPad, coz muze znicit vas system -> Restore :arrow: jeste nez zacnete se ujistete ze mate zalohu SHSH(To muzete provect pomoci AutoSHSH ke stazeni zde :arrow: Pokud mate problemy s kompatibilitou spustte program s kompatibilitou pro Win 98/Milenium Krok 1: Stahnete si Spirit zde z thebigboss.org (Win) nebo zde z thebigboss.org (Mac) Krok 2: Pripojte vase iDevice a kliknete na "jailbrake" Krok 3: Spirit vam da vedet ze je je proces dokoncen Vase iDevice se restartuje a vy uvidite takovouto obrazovku... a az indikator dojede do konce Jailbrake je uspesne dokoncen a cydia nainstalovana To je vse.. doufam ze ste si uspesne JB vase iDevice[/i][/b] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Navod sice nevyuziju, ale dal sis s nim praci, tak davam Thanks. Btw, opravdu je untethered na 3GS a iPt3G? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Jj na vsechno:) na iPhone 3GS 3.1.3 s novym Bootem jsem to zkousel a slape jak hodinky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Takže když vypnu iP (viz podpis) tak potom nemusím znovu dělat JB? BTW: Galaxy pěknej počet příspěvků :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Píše mě to chybu 00000035a,co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Takže , mefistos , hovoríš že to máš odskúšané na 3.1.3 iP 3GS new bootrom ? Teraz nemám žiadny JB , ale zopár pokupovaných hier , tak nechcem aby som o ne prišiel :P Díky za tut , dúfam že mi to pôjde .. radšej počkám ale na odpoveď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 vOndy ne nemusis je to normalni JB... DarkTemplar neprijdes o to pac ty aplikace jsou koupeny na tvuj iTunes acc ne na iDevice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZSPITFIRE Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 V prípade problémov so stiahnutím cez odkazy vyssie, použite tieto odkazy: Download: Spirit for Mac Download: Spirit for Win Převzato z Google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 mefistos , jj viem .. lenže ja nemám svoj vlastný acc , nemám ich ani na PC .. iba v iPhone a ja na ten acc nvm ani heslo .. je to kamošov ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 mefistos , jj viem .. lenže ja nemám svoj vlastný acc , nemám ich ani na PC .. iba v iPhone a ja na ten acc nvm ani heslo .. je to kamošov ;) aha.. no zkousel si v itunes dat transfer purchase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Ja som ešte neskúšal nič , lebo zatiaľ mi všetko funguje a nič som nepotreboval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Píše mě to chybu 00000035a,co s tím? Musíš dát režim kompatibility... Windows 98/ ME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 jasně dal jsem ale stále failed jailbraik,prosííím pomoooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Ok , dnes to skúsim .. Btw je možné aby som tam mal aj platené aj staihnute app ? Lebo napr. Mybrute nefuguje ako .ipa pokial viem .. Že by som nič nerobil , žiadny restore , normálne len takto JB a potom by som sťahoval .. Išlo by to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 takze uz si v klidu muzu hodit na iPhone 2g fw 3.1.3 a udělat normal JB...?....protoze ted se mi treba na appstoru aktualizovala app TV program a kdyz se chtela nainstalovat a napsalo to ze chce vyší FW 3.1.3 a jak tam mam hodit tu stařší verzi na to sem nepřišel...sem čekal ze to nějak bude kontrolovat ty aktualizace a nebude se to aktualizovat kdyz na to nemam fw.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Reup Spiritu pro Windows http://www.multiload.cz/stahnout/213119/spirit-exe/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Nejde mi to na vistách spustit pořád mi to ukazuje program přestal pracovat :(( co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Spust to v režimu kompatibility pro 98/ME ... taky jsem to musel udělat na WIN 7 :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Spust to v režimu kompatibility pro 98/ME ... taky jsem to musel udělat na WIN 7 :). ukazuje mi to i když to spustim v kompatibilitě 98/Me :((( co s tim prosím :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Skús stiahnuť ešte raz , hneď zmeň kompatibilitu a daj spustiť ako správca .. Inak neviete mi odpovedať na otázku na minulej strane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Ok , dnes to skúsim .. Btw je možné aby som tam mal aj platené aj staihnute app ? Lebo napr. Mybrute nefuguje ako .ipa pokial viem .. Že by som nič nerobil , žiadny restore , normálne len takto JB a potom by som sťahoval .. Išlo by to ? no restore delat nemusis pokud vim... vse by ti melo zustat... aspon me to zustalo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Hale kamos mel na 3,1,2 jailbreak a pak si tam dal 3,1,3 a jailbreak nema takze kdyz to udela podle tohoto navodu tak bude mit jailbreak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Takže to v pohodě jede :))) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Pomoci tohoto jsem uspesne jailbreaknul 3 iPhony 3GS s nejnovejsim br. a 2 iPady ..ale na mem iPhonu 3GS mi nejdou videa z youtube, prej mam udelat restore, ale dotoho se mi nechce.. takze to prekousnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 A keď dám ten transfer purchase , tak sa mi appz prenesú do PC .. Keď jednoducho nepojde , tak si ich tam prenesiem naspäť .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.