23dadado Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Zdar hledam 2 nejake zkusenejsi hrace na fifu do svojeho klubu. Virtualni profi min 70% a hlavne chut do hrani. Jestli by mel nekdo zajem tak se ozvete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Čau ja bych zájem měl,ale mam Fifku asi 2 tydny a tak je muj profesionál uplnej šupák :D.....kdybys snizil hranici a nikdo jinej by se ti neozval tak dej vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Čau ja bych zájem měl,ale mam Fifku asi 2 tydny a tak je muj profesionál uplnej šupák :D.....kdybys snizil hranici a nikdo jinej by se ti neozval tak dej vedet. Tak mi dej tvuj nick ja si te dam do pratel a zkusime si spolu zahrat a uvidime... Vychos _CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 jo vychos_cz ale budu mit cas az zitra tak v 14.30 nevadi? posli mi kdyztak ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Čau měl bych taky zájem můj nick i ICQ mam v podpise :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 jo vychos_cz ale budu mit cas az zitra tak v 14.30 nevadi? posli mi kdyztak ICQ icq nemam tak si me dej do pratel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 ok taky si me pridej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Čau měl bych taky zájem můj nick i ICQ mam v podpise :) ok taky si me pridej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 a nick ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 a nick ????? Sorry DADADO23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Dale nikdo nema zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Sorry ale 0% profi to tady nehledam. To je o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Porad hledam jestli mate jeste nekdo zajem tak napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Stejně bys dostal klepec prosimtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psyclobe Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 mam zajem...nick:psyclobe7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.