elmo11 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2010 Zdravím prosím Vás nevíte kde koupit kabel od nabíječky do PSP-N1004 GO. Kabel jeden konec USB a druhý do PSPčka, takový ten široký placatý :). Adaptéry mám, ale kabely po stěhování nemůžu ani po týdnu najít. Klidně koupím kabel i s adaptérem. Autorizovaný servis v Praze, jej také neumí :(. Podpora Playstation mé odkázala právě na něj. Díky elmo11@seznam.cz Citovat
meidevil Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 Zdravím prosím Vás nevíte kde koupit kabel od nabíječky do PSP-N1004 GO. Kabel jeden konec USB a druhý do PSPčka, takový ten široký placatý :). Adaptéry mám, ale kabely po stěhování nemůžu ani po týdnu najít. Klidně koupím kabel i s adaptérem. Autorizovaný servis v Praze, jej také neumí :(. Podpora Playstation mé odkázala právě na něj. Díky elmo11@seznam.cz Ahoj, koukal jsem na Playcentrum a ten kabel mají skladem.. Najdeš to tam.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.