Erniee96 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 mam problem kdyz si dam do psp Fifu world cup 10 tak mi v tom psp vubec nenabehne nevim cim to je ??? poradte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 mam problem kdyz si dam do psp Fifu world cup 10 tak mi v tom psp vubec nenabehne nevim cim to je ???poradte mi Nedavas to tam zabelene ( .rar ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 ne nedavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 tak lidi poradite mi nekdo ja jen tak 1,7 gb nestahoval jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Co treba zkusit prejmenovat nazev ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Možná blbá otázka, ale máš cfw, nebo originál fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Možná blbá otázka, ale máš cfw, nebo originál fw? jasně že CFW 5.50 GEN-D3 Co treba zkusit prejmenovat nazev ? taky nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Tak to stáhni patchnuté od někoho jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
mam problem kdyz si dam do psp Fifu world cup 10 tak mi v tom psp vubec nenabehne nevim cim to je ???
poradte mi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.