pítr Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 zdravim mam takovou stupidní otazku muze se mi psp zavirovat kdyz chodim porad na internet:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Ne, nemuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 no ze se mi zda ze ho mam cim dal tim vice pomalejsi hl. v menu a nacitani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 to neni virem ale tim ze se informce ukladaji do psp. Postupne se psp zahlcuje. staci kdyz vymazs data. nebo obnovis nastaveni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 tak diky moc to se mi ulevile :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pítr
zdravim mam takovou stupidní otazku muze se mi psp zavirovat kdyz chodim porad na internet:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts