nesquick Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Zdravím , chtěl bych si něco poslat z nooteboku na mobil ... když jsem to chtěl spárovat tak mi to na pc dalo ten kod , jenže pak mi zmizel tak sem to obnovil a ted ho nikde nemohu najít , tudíž se tam nemohu dostat ... Nevíte někdo kde ho najít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Tak to dej spárovat znova, jako nové zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nesquick Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 To když dám tak tam už ten klíč neni a je tam černá čára másto asi toho kodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 jezis.. tak musis psat a na tu caru se zacnou objevovat cisla (bud jako cisla nebo jako hvezdicky nebo jako tecky..). :roll: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nesquick
Zdravím , chtěl bych si něco poslat z nooteboku na mobil ... když jsem to chtěl spárovat tak mi to na pc dalo ten kod , jenže pak mi zmizel tak sem to obnovil a ted ho nikde nemohu najít , tudíž se tam nemohu dostat ... Nevíte někdo kde ho najít ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.