Enty Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 LOCK pls!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Shlédnuto, dáš thx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Co to je za pí*ovinu????! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Já ani nevim kámoš mi to poslal at to ukažu co nejvíce lidem tak jsem tak udělal je to náká soutež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Tak jestli s timhle vyhraje nebo alespon nekam postoupi, tak davam poklonu... Posmelit se to asi moc neda a sehnat 30k lidi (nebo kolik je minimum na neco alespon), je docela fuska, zvlast kdyz to video je takovej crap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Tak já s tim videem nemam nic společnýho takže je mi to fuk jen jsem to měl ukázat lidem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 místo tý facky na konci měl dostat bombu .. aspon by dostal rozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 místo tý facky na konci měl dostat bombu .. aspon by dostal rozum Hm asi jo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Tak já s tim videem nemam nic společnýho takže je mi to fuk jen jsem to měl ukázat lidem :) Takze jsi jen takova ovce, takovy hlupak, co udela vse, co mu nekdo rekne? "Ja jsem to mel ukazat"... to jsi nejaky otrok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 To je pěkná blbost ten název"mentálek" k němu sedí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Takze jsi jen takova ovce, takovy hlupak, co udela vse, co mu nekdo rekne? "Ja jsem to mel ukazat"... to jsi nejaky otrok? Ježís byl to kámoš tak když poprosil tak jsem to někam dal :D Už to prosím neřeš dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 kouknul jsem, nepochopil jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Ježís byl to kámoš tak když poprosil tak jsem to někam dal :D Už to prosím neřeš dík :) A kdybych tě porosil ať mi dáš heslo od tvýho účtu, tak mi ho taky dáš? .. :roll: Btw, nejsi to na tom videu ty? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Tak myslim že s tim heslem to je trochu něco jinýho a ještě když ho znam osobně . A na tom videu fakt já nejsem. A rači to LOCKNĚTE nemám náladu to už řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.