Typan Cz Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Zdar, nevíte, jestli existuje nějakej program, kterej dokáže vypnout blikání case ? protože mě to prozrazuje, když sem na PC a nemam bejt a rodiče přídou :cheesygrin: za odpovědi dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hojoko Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 tak odpoj ty ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Zdar, nevíte, jestli existuje nějakej program, kterej dokáže vypnout blikání case ? protože mě to prozrazuje, když sem na PC a nemam bejt a rodiče přídou :cheesygrin:za odpovědi dík černá izolepa ti nic neříká? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 tyvole, viděl si tam to PROGRAM ? a určitě budu odpojovat ledky, když budu rozebírat krabici za 40 hadrů, abych si zrušil záruku takže hledám PROGRAM... pigi : no jasně, když mám okolo reset i start :) hledám program OMG ! (najde se ještě nekdo, kdo neumí číst ? :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hojoko Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Ty vole tak, popros tátu, ať ti koupí taky něco na hraní a nevotravuj s takovým debilním topicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
Zdar, nevíte, jestli existuje nějakej program, kterej dokáže vypnout blikání case ? protože mě to prozrazuje, když sem na PC a nemam bejt a rodiče přídou :cheesygrin:
za odpovědi dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.