Ryder3.0 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Zdravíčko, nevíte kde jsou uloženy spořiče obrazovky v win. XP?Chci si dát jako spořič můj výtvor made home :d .DĚKUJI OPRAVDU DĚKUJI ZA VŠECHNY CO MAJÍ SNAHU POMOCI!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 No tÃÃÃk holky!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 slečinka si neumí dát vyhledat soubory *.scr na disku, aby ho to navedlo, že jsou obvykle v adresáři Windows\system32... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 ne slečinka opravdu neví, že spořiče obrazovky mají příponu .scr jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 má někdo ozkoušený tenhle spořič? http://www.dwn.cz/matrix-sporic já ho ne a ne rozeběhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
Zdravíčko, nevíte kde jsou uloženy spořiče obrazovky v win. XP?Chci si dát jako spořič můj výtvor made home :d .DĚKUJI OPRAVDU DĚKUJI ZA VŠECHNY CO MAJÍ SNAHU POMOCI!!!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.