Ryder3.0 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Zdravíčko, nevíte kde jsou uloženy spořiče obrazovky v win. XP?Chci si dát jako spořič můj výtvor made home :d .DĚKUJI OPRAVDU DĚKUJI ZA VŠECHNY CO MAJÍ SNAHU POMOCI!!!!! Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 No tÃÃÃk holky!!!!!!! Citovat
0 kousalik Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 slečinka si neumí dát vyhledat soubory *.scr na disku, aby ho to navedlo, že jsou obvykle v adresáři Windows\system32... Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 ne slečinka opravdu neví, že spořiče obrazovky mají příponu .scr jak píšeš. Citovat
0 Ryder3.0 Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 má někdo ozkoušený tenhle spořič? http://www.dwn.cz/matrix-sporic já ho ne a ne rozeběhnout. Citovat
Otázka
Ryder3.0
Zdravíčko, nevíte kde jsou uloženy spořiče obrazovky v win. XP?Chci si dát jako spořič můj výtvor made home :d .DĚKUJI OPRAVDU DĚKUJI ZA VŠECHNY CO MAJÍ SNAHU POMOCI!!!!!
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.