zaplikpeta1468623995 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Custe, nevite cim to je, zkousim to instalovat podle navodu a nevim si rady, napise mi to ze je vse ok, ale kdyz se podivam do informaci o systemu, tak je tam porad gen B, diky za pripadne rady.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zaplikpeta1468623995 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Tak ted jsem se uplne dojebal:-(. Na psp sviti zelena dioda, ale display je nefunkcni, , pri odpojeni a znovu zapojeni baterky se psp samo zapne a zase sviti jen zelena dioda. Kdyz ho chci vypnout, tak musim dlouho drzet tlacitko pro vypnuti. Muzete mi prosim vas pomoct? Dekuji :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mates1500 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Vypada to,ze sis hezky bricknul PSPcko... Jedina zachrana muze byt jeste Despertar Cementerio od Dark_Alexe,jinak servis Pro priste aspon vis,ze nemas delat kraviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThunderQX Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 mates, nemusis byt na nej tak skaredej, tez by se ti nelibilo kdyby se ti pojebalo psp btw:tvuj status: 92% teenu neposloucha rap )) ale v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mates1500 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Ano,me by se to nelibilo,ale kdyz delam nejakou zasadni vec,jako je flash,tak davam vzdy bacha,co delam a desekrat uvazim,jestli je to opravdu spravna volba a neposeru neco,a prectu si o tom par clanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Kdyby to byl brick, tak bude svitit jen zelena a pak se samo vypne. Jestlize se nevypne, tak mas jen z baterky pandoru. Vyndej baterii, pockej 20 sekund cca a PSP pripoj na adapter a zkus zapnout. Pokud pojede, tak si treba pres hellcat preved baterii zpet na normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zaplikpeta1468623995
Custe, nevite cim to je, zkousim to instalovat podle navodu a nevim si rady, napise mi to ze je vse ok, ale kdyz se podivam do informaci o systemu, tak je tam porad gen B, diky za pripadne rady.:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.