zaplikpeta1468623995 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Custe, nevite cim to je, zkousim to instalovat podle navodu a nevim si rady, napise mi to ze je vse ok, ale kdyz se podivam do informaci o systemu, tak je tam porad gen B, diky za pripadne rady.:roll: Citovat
0 zaplikpeta1468623995 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Tak ted jsem se uplne dojebal:-(. Na psp sviti zelena dioda, ale display je nefunkcni, , pri odpojeni a znovu zapojeni baterky se psp samo zapne a zase sviti jen zelena dioda. Kdyz ho chci vypnout, tak musim dlouho drzet tlacitko pro vypnuti. Muzete mi prosim vas pomoct? Dekuji :-( Citovat
0 Mates1500 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Vypada to,ze sis hezky bricknul PSPcko... Jedina zachrana muze byt jeste Despertar Cementerio od Dark_Alexe,jinak servis Pro priste aspon vis,ze nemas delat kraviny... Citovat
0 ThunderQX Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 mates, nemusis byt na nej tak skaredej, tez by se ti nelibilo kdyby se ti pojebalo psp btw:tvuj status: 92% teenu neposloucha rap )) ale v pohode Citovat
0 Mates1500 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Ano,me by se to nelibilo,ale kdyz delam nejakou zasadni vec,jako je flash,tak davam vzdy bacha,co delam a desekrat uvazim,jestli je to opravdu spravna volba a neposeru neco,a prectu si o tom par clanku Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2010 Kdyby to byl brick, tak bude svitit jen zelena a pak se samo vypne. Jestlize se nevypne, tak mas jen z baterky pandoru. Vyndej baterii, pockej 20 sekund cca a PSP pripoj na adapter a zkus zapnout. Pokud pojede, tak si treba pres hellcat preved baterii zpet na normalni. Citovat
Otázka
zaplikpeta1468623995
Custe, nevite cim to je, zkousim to instalovat podle navodu a nevim si rady, napise mi to ze je vse ok, ale kdyz se podivam do informaci o systemu, tak je tam porad gen B, diky za pripadne rady.:roll:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.